Още един Астронавт, стъпил на Луната потвърди за наблюдавани НЛО по време на мисииите Аполо

снимка на sagittarius

Още един участник в мисиите Аполо след Едгар Мичъл от Аполо 14, призна за наблюдавани НЛО. Американският астронавт Бъз Олдрин – вторият човек, стъпил на Луната и пилотирал лунния модул на „Аполо-11″ през юли 1969 г., изненадващо заяви, че е виждал с очите си НЛО, пише varna.utre.bg
Признанието е направено, докато Олдрин отговаря на различни въпроси на потребители в социалната мрежа Reddit, когато е попитан дали е виждал някога НЛО. Той отговаря утвърдително, обяснявайки, че това се случва по време на мисията „Аполо-11″, в която участва заедно с Нийл Армстронг и Майкъл Колинс, и по пътя към Луната изненадващо забелязва някаква загадъчна светлина през прозореца, движеща се успоредно с тях.
Когато изваждат от ракетата спускаемия космически апарат „Ийгъл“, в близост до тях се появяват два космически кораба, чиито технически характеристики позволяват да бъдат наречени НЛО.
„Добре знаехме какво беше това, а след завръщането си описахме точно какво сме видели. Усещах, че трябваше да разкажа всичко на света, но това така и не се случи. Не видяхме самите извънземни, но подобни необичайни явления се нуждаят от необикновени доказателства. Карл Сейгън смята, че в Млечния път може да има извънземни, но съществуват и много други галактики, което прави вероятността някъде в пространството да има и други цивилизации изключително голяма. Огромните разстоянията обаче, които трябва да бъдат преодолени, за да се получат някакви доказателства, могат да достигнат стотици земни години“, разказва Олдрин.

Коментари

снимка на sagittarius

Това не е първият случай, при който участник в мисиите Аполо признава за срещи с НЛО.
Припомняме, че преди няколко години друг астронавт - Едгар Мичъл, кацал на луната, този път с Аполо 14 призна за контакти с извънземни и наблюдавани НЛО.

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1349069559

By sagittarius